Kwaliteitsverbetering

Geplaatst op 31-10-2016

Namens Zorgverzekeraars Nederland nemen wij vanuit CZ en VGZ deel aan het Programma Continuïteit van Zorg voor onze verzekerden die gebruik maken van forensische zorg. We zien in de praktijk rondom deze doelgroep diverse knelpunten. Sommige kunnen we door betere communicatie oplossen, andere vragen om een meer fundamentele oplossing, bijvoorbeeld in de schotten in de financiering en/of regelgeving waar vrijwel iedereen last van ondervindt.

 

Het is een uitdagend traject en er zijn al veel stappen gezet. Mooi om te zien met hoeveel inspiratie en enthousiasme men in de pilotregio’s bezig is met het ontdekken en uitproberen van verbeteringen in de zorg.

 

We zijn ervan overtuigd dat we bijdragen aan een kwaliteitsverbetering die leidt tot doelmatige inzet van beschikbare middelen waarmee onze verzekerden tijdig, goed en naar tevredenheid worden behandeld.

 

Tijs van Hoek (CZ) en Angelique Moonen (VGZ)

 

 

 

Deel dit bericht:

 • Kwaliteitsverbetering

  Kwaliteitsverbetering

  Namens Zorgverzekeraars Nederland nemen wij vanuit CZ en VGZ deel aan het Programma Continuïteit van Zorg voor onze verzekerden die ...

  Lees meer
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief

  Het programmateam van continuïteit van zorg gaat jullie voortaan ook op de hoogte houden over de voortgang en ontwikkelingen in het ...

  Lees meer
Archief